Loading...
Loading...

Soita meille

XRF Metallianalyysi

Käytössämme on edistyksellinen XRF-röntgenlaitteisto, joka mittaa pienimmätkin pitoisuudet ja laatii tarkan raportin metalliseoksen ominaisuuksista.

Röntgenfluoresenssiin perustuva metallien analyysi tunnistaa metallikappaleesta luotettavasti yli 30 yleisintä alkuainetta ja suoraan yli 400 metalliseoksen kauppanimen. Analyysi sopii kaikille alumiinia painavammille metalleille. Analyysin tarkkuus on jopa 0,01 %.

Mittauksen hinta 10e/alv 0% max 10 mittausta. Mittaamme ainoastaan toimipaikallemme Luumäelle tuodut metallierät. Mittaus kannattaa etenkin haponkestävän ja ruostumattoman teräksen lajittelussa, pronssin ja messingin tunnistamisessa, sekä tietysti jalometallien, kulta, hopea, platina ja palladium tunnistamisessa ja hinnoittelussa.

Palvelemme mielellämme!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä oheisesta painikkeesta avautuvalla lomakkeella. Palvelemme mielellämme kaikissa sinua askarruttavissa aiheissa.

Ota kuva
ja lähetä

WhatsApp tai 045 123 0206

Arvioimme alustavasti kuvaamasi erän arvon ja olemme pian yhteydessä sinuun. Saat samalla tietää, kuinka voit toimittaa erän vaivattomimmin perille.

100% suomalainen