Loading...
Loading...

Soita meille

Usein kysytyt kysymykset

Jalometallit

Vastaus: Palvelullamme on aina 100% tyytyväisyystakuu. Palautamme lähetyksesi kuluitta, jos et ole tyytyväinen. Ostopisteeltämme saat aina tarjouksen kirjallisena. Hintamme ovat kilpailukykyiset, näkyvillä sivuillamme ja ostopisteessä. Voit aina tulla asioimaan meille myös henkilökohtaisesti. Emme vähennä maksuista mitään käsittelykuluja, vaan saat aina 100% hyvityksen hinnastomme mukaisesti.

Vastaus: Ostamme vain timantit. Valitettavasti muilla kivillä ei ole jälleenmyyntiarvoa. Saat kivet takaisin helpoiten ja heti asioimalla ostopisteessämme tai irroittamalla ne itse. Voit myös laittaa lähetykseen mukaan valmiiksi maksetun palautuskuoren osoitteellasi varustettuna. Palautamme kivet kuluitta. Huom! kivet saattavat vaurioitua irroituksen aikana. Mainitse palautuksesta lähetyslistassa!

Vastaus: Otamme vastaan. Hammaskulta eritellään ja sulatetaan. Hyvitämme karaattien mukaan. Pitoisuus on yleensä 14k-18k.

Vastaus: Jos tunnet yhtään epävarmuutta asiassa, laita lähetys kirjattuna tai vakuutettuna. Posti korvaa katoamistapauksessa vain vakuutetut lähetykset.

Vastaus: Otamme vastaan kaikki kulta-, platina- ja hopeakorut sekä esineet. Analysoimme kaikki lähetykset tarkasti. Erittelemme ja maksamme ne metallin pitoisuuden mukaan. Jos ilmaislähetyksessäsi on pelkkää hopeaa, vähennämme sinulle hyvitettävästä loppusummasta 5 € postituskuluja.

Vastaus: Voit lähettää, mutta ne tuskin ovat jalometallia. Myöskään kullatuissa, hopeisissa alle 10 g ja pronssisissa koruissa ei ole ehkä leimoja. Jos arvometalleja ei löydy ja haluat postitse korusi takaisin, perimme postitus- ja käsittelykuluja 10 €.

Vastaus: Hinnat pyritään pitämaan mahdollisimman tasaisina markkinahintojen päivittäisestä vaihteluista huolimatta. Hinnat ovat voimassa perjantaista perjantaihin, viikon kerrallaan. Hinnasto päivitetään perjantaisin iltapäivällä.

Romumetallit

Vastaus: Ostamme auton osista mm. akut, katalysaattorit, laturit, startit, messinki- ja alumiinijäähdyttimet / kennot sekä alumiinivanteet.

Vastaus: Kyllä kannattaa. Seassa saattaa olla hopeaa. Ruokailuvälineiden metalliseos tutkitaan ostopisteellä ja niistä maksetaan hinnastomme mukaan. Ostamme myös alpakkaiset ruokailuvälineet. Niistä maksetaan messingin hinta.

Vastaus: Helpoin ja kannattavin tapa on lastata romut autoon/peräkärriin ja tuoda ne meille lajiteltavaksi. Saat romuerästä täyden hinnan hinnastomme mukaisesti. Tällä hetkellä meillä ei ole kuljetuspalvelua.

Vastaus: Jos teillä tai jollain tuttavalla on kuljetuskärri, vene kannattaa tuoda meille. Siitä saa vähintään alumiinin hinnan. Myös nouto onnistuu 60km säteellä Luumäeltä, mutta veneestä ei silloin yleensä makseta mitään. Kunnostuskelpoisista veneistä voidaan kyllä sopia eri hinta.

Ota kuva
ja lähetä

Numeroon 045 123 0206 tai Whatsapp

Arvioimme alustavasti kuvaamasi erän arvon ja olemme pian yhteydessä sinuun. Saat samalla tietää, kuinka voit toimittaa erän vaivattomimmin perille.

100% suomalainen